Tässä ainutlaatuisessa kohteessa majoitut saariston maalaismaisemassa meren läheisyydessä. Tilamme sijaitsee Jumon saaressa, Iniössä - aivan Saariston Rengastien varrella. Tarjoamme mökkimajoitusta yhdeksi yöksi tai pidemmäksi aikaa, sinun tarpeidesi mukaan. Vuokrattavissa on neljä eri kokoista mökkiä, jotka kaikki sijaitsevat pihapiirissämme. Mökkien läheisyydestä löytyy runsaasti parkkitilaa.

Mökit on varustettu perus keittiö- ja ruoanlaittovälineistöllä, sekä kahvin- ja vedenkeittimillä. Kaapeista löytyy kahvia ja teetä, paistoöljy, suola, pippuri, sokeri ja joitain kuivattuja yrttejä ja mausteita. Lisäksi mm. leivinpaperia, tuorekelmua ja foliota. Mökeissä on peitot ja tyynyt valmiina (sekä myös lisäpeittoja ja -tyynyjä), tarvitset vain omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukaan. Ne voi myös tarvittaessa vuokrata lisähintaan.

Vuokrattavissa yksi tukeva soutuvene, johon on mahdollista kiinnittää oma moottori. Pihapiiristä löytyy myös tunnelmallinen laavu, jonka käyttö on mahdollista syksystä kevääseen.

Tilalla on kalastusoikeus yli 4000 hehtaarin vesiin ja rannastamme löytyy veneenlaskupaikka. Saaliin perkaus onnistuu katetussa ja valaistussa perkuupisteessä, jonka viereen tulee juokseva vesi.

Hinnat alkaen 86€/vrk riippuen vierailun kestosta ja ajankohdasta. Hintatiedot ja varaukset Booking.com 

Tervetuloa nauttimaan saariston luonnosta rauhan ja hiljaisuuden keskelle!

T. Tiina ja Juho
© 2024 Saaristotila Jackois

Search